Kapcsolat

A VARDOMPOOL klaszter szervezése 2011. év végén indult és a tárgyalások 2012. évben jutottak el abba a stádiumba, hogy az alapító tagok együttműködési szándékukat véglegesen eldöntötték. A tagok a klaszter együttműködés mellett tovább folytatják a saját nevükben és javukra történő önálló működésüket is.

Valamennyi tagvállalat alapítása a Magyarországon 1989 évben megindult gazdasági-társadalmi rendszerváltás utáni időkben történt meg, mint a C&C TradeX Kft 1991., a HOREX Kft 1992., a Reston Kft 1997., a Bálint Kert-Ész Kft 1999. és a VARDOM Kft 2000. évben. A szakmai előzmények azonban valamennyi tagvállalatnál jóval régebbre, a társaság tulajdonosai szakmai karrierjének az 1970-es évekbeli, valamelyik állami vállaltnál történt indulásáig vezetnek vissza.

A VARDOMPOOL klaszter nevében történő marketing, üzletszerző és szerződéskötési tevékenységet majd a megszerzett üzletek lebonyolításával összefüggő irányítási és pénzügyi valamint gazdasági jogi képviseleti adminisztrációs munkákat az egyik alapító tag, a VARDOM Kft képviseli, mint gesztor szervezet.

VARDOM Kft

Levélcím: 1149 Budapest, Angol u. 38.
Telefon: 361-422-0442
Telefax: 361-422-0441
E-mail: vardom@vardom.hu
Honlap: http://www.vardompool.hu

A tagok a klaszter környezetben megvalósuló szerződések kivitelezését egymás között esetenként a bizományosi más esetben sajátszámlás jogi konstrukcióban szervezik meg míg az elszámolási forma az améta más esetben pedig a pool rendszer. A tagok egymás számára is biztosítják kapcsolat rendszereiket is, amellyel növelik a klaszter erejét és ismertségét a saját iparáguk piaci szereplőivel szemben.