Presztízs

Számunkra presztizs az olyan épületek, műszaki tárgyak, az épített és természetes környezeti elemek tervezésében, létrehozásába, vagy ilyen műszaki alkotások felújításban, restaurálásában részt venni, amelyek a hasznosságon túl esztétikai megjelenésében vagy történelmi ill. a közösség számára egyedi értékében többlet tartalmat, élményt hordoznak. Azt gondoljuk, hogy ezeknek a felkéréseknek a teljesítése nemcsak gazdasági eredményt jelent a számunkra, hanem egyben pénzben nem kifejezhető elégedettséget is azzal, hogy hozzá tudtunk járulni a tárgyakat és a környezetet használó emberek esztétikai élményben részesítéséhez.

Elkötelezettek vagyunk az ilyen kihívások keresése és a műszaki megvalósítás magas színvonalon történő teljesítése iránt. Ezen munkák megfelelő elvégzéséhez nem csak szakmai felkészülés és tapasztalat szükséges, hanem az egyediségük miatt legtöbbször előzetes történeti feltárások, elemzések írásos emlékek könyvtári feldolgozása számos esetben egyedi megoldások kialakítása szükséges a megrendelővel közösen, annak jóváhagyása mellett.

Tagjaink a maguk szakterületén valamennyien a minőségi munka elkötelezett hívei, azt képesek is magas fokon teljesíteni, amit számtalan kiemelt épületen ill. területen sikeresen elvégzett megbízás tanúsít, sok esetben díjakkal, kitüntetésekkel vagy egyszerűen csak köszönettel.

Az ilyen munkákra elkészülésük után különösen büszkék vagyunk, azokra presztizs teljesítményként tekintünk.